fbpx

Case

Afternet.nl: is een elektronica winkel en officieel Nederlandse dealer van alle bekende merken. Afternet.nl hanteert "budgetprijzen" die vrijwel hetzelfde zijn als hun online collega’s, maar waarbij de klanten wel de mogelijkheid hebben om met een kleine meerprijs voor een all-in-service kunnen kiezen. Ontzorgen is dan ook hun motto. Zij bezorgen wanneer het jou uitkomt, sluiten alles keurig aan incl. eventuele randapparatuur en met een uitgebreide uitleg. Alles wordt met een vrolijke lach en vriendelijk woord gedaan.

Voor het 10 jarig bestaan van Afternet maakten wij een aanbiedingsfolder. De zogenaamde jubileumweken waarbij men ruim 4 weken lang kon profiteren van enorme jubileumknallers. Daarnaast kreeg de klant bij iedere aankoop een kras&win lot waarmee zij direct hun aankoopbedrag konden terugwinnen.

Verder verzorgen wij de maandelijkse advertenties, POS materialen en Social Media (campagnes). De communicatie heeft altijd een stukje humor in zich of een knipoog naar de actualiteit. Daarbij geven we het gezicht van de winkel Janny een wekelijks podium op de social media kanalen dmv De tip van Janny.